Maandag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag 10:00 tot 17:00 uurZaterdag 12:00 tot 16:00Gesloten op Dinsdag, Zon- en Feestdagen

LET OP: vanaf 9 mei t/m 21 mei zijn wij gesloten wegens vakantie.

shoppingcart Created with Sketch. Account

Over ons

Bij Rinus de Bruin vindt u werkelijk alles voor uw huis-, tuin- en horecabedrijf. Van emaille borden, aardewerk, porselein, beelden, meubels voor binnen, glaswerk en kristal en diverse horecadecoraties (zoals een echte Britse telefooncel!) tot spiegels, verlichting en tuinmeubilair. Met recht kan worden gesteld dat elke particulier en ondernemer iets van zijn gading vindt bij Rinus de Bruin.

Het aanbod van Rinus de Bruin is behalve zeer uitgebreid en divers ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. De producten zijn afwisselend nieuw en gebruikt, zodat er binnen elk budget een ruime keuze is. De mensen van Rinus de Bruin kopen kwalitatief hoogstaande producten in binnen- en buitenland, maar doen dit heel prijsbewust. En van die slimme inkoopstrategie kunt u als particulier en ondernemer optimaal profiteren.

x

Als u onze website blijft gebruiken, accepteert u cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen wij gegevens die door ons en door derden worden gebruikt om uw internetgedrag op onze websites en die van derden te volgen.